BATMAN / BEŞİRİ - Sabancı İlkokulu

Sabancı İlkokulu

Adres
İKİKÖPRÜ BELDESİ KARADUMAN MAH. ZÜBEYDE HANIM CAD. ANAOKULU BLOK NO 29/3 BEŞİRİ / BATMAN
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve Topluma yararlı, yenilikçi, pozitif düşünen ve oluşturduğu değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve takım çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
ELEKTRİKLİ KOMBİ
Ulaşım
Okulumuza ulaşım İkiköprü Kooperatif minibüsleri ve öğretmen servisleri ile sağlanmaktadır.
Karaduman Mahallesi İkiköprü Beldesi Beşiri/BATMAN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuzun il merkezine uzaklığı 22 km,İlçemize uzaklığı 6 km. olup, ana ulaşım yolu Siirt-Batman karayoludur.